Quiz SORAG Opleidingen en Cursussen

Quiz februari 2022


Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ten bedrage van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van maximaal € 100,00 op de basisprijs ontvangen.


De vraag van deze maand is: Mindfulness is een uitdrukking die afkomstig is uit het Angelsaksisch taalgebruik. De oorsprong ligt echter ergens anders. Wat is de juiste oorsprong?

 Het Hindoeïsme.
 Het Boeddhisme
 De Islam.


Geslacht: M V
Achternaam:  *
Voorletters: *
Roepnaam:
Adres: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Toestemming: Ik geef bij het winnen van de quiz toestemming tot het publiceren van mijn voorletters, achternaam en woonplaats.
ja nee


* = Verplicht invulveld

Studeer of studeerde je bij de SORAG Opleidingen en Cursussen?: ja nee

Naast aan deze quiz deel te nemen is het ook mogelijk kosteloos de SORAG-Nieuwsbrief met onder andere de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, informatie over nieuwe en bestaande cursussen, boekbesprekingen, een quiz, ervaringen van cursisten en docenten alsmede lesgeldkortingen te ontvangen.

Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen dan kun je dit vakje aanklikken.
(niet invullen als je al op de Nieuwsbrief geabonneerd bent).


Door deel te nemen aan deze quiz verklaar ik mij akkoord met de deelnamevoorwaarden.De quizvraag van de vorige maand was:
Is intuïtie hetzelfde als intelligentie?

Het juiste antwoord op deze Quizvraag was:
Nee

De gelukkige winnaar van de quiz van de vorige maand krijgt binnen enkele dag na de eerste van deze maand per e-mail de Quizwinnaarsbon toegezonden.