Quiz SORAG Opleidingen en Cursussen

Quiz augustus 2021


Ook deze maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Met deze Quizwinnaarsbon kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen. 


De vraag van deze maand is: Is griep hetzelfde als een verkoudheid?

 Ja
 Nee
 Soms wel, soms niet


Geslacht: M V
Achternaam:  *
Voorletters: *
Roepnaam:
Adres: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Toestemming: Ik geef bij het winnen van de quiz toestemming tot het publiceren van mijn voorletters, achternaam en woonplaats.
ja nee


* = Verplicht invulveld

Studeer of studeerde je bij de SORAG Opleidingen en Cursussen?: ja nee

Naast aan deze quiz deel te nemen is het ook mogelijk kosteloos de SORAG-Nieuwsbrief met onder andere de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, informatie over nieuwe en bestaande cursussen, boekbesprekingen, een quiz, ervaringen van cursisten en docenten alsmede lesgeldkortingen te ontvangen.

Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen dan kun je dit vakje aanklikken.
(niet invullen als je al op de Nieuwsbrief geabonneerd bent).


Door deel te nemen aan deze quiz verklaar ik mij akkoord met de deelnamevoorwaarden.De quizvraag van de vorige maand was:
Wanneer iemand lijdt aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS) kunnen we deze rangschikken onder een bepaalde psychische stoornis. Welke stoornis is dit?
 
Het juiste antwoord op deze Quizvraag was:
Een angststoornis 
 
De gelukkige winnaar van de quiz van de vorige maand krijgt binnen enkele dag na de eerste van deze maand per e-mail de Quizwinnaarsbon toegezonden.