Quiz SORAG Opleidingen en Cursussen

Quiz oktober 2020


Ook deze maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Met deze Quizwinnaarsbon kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.    


De vraag van deze maand is: Hoofdluis komt alleen voor op hoofden waarvan het haar niet regelmatig gewassen wordt.

 Ja
 Nee
 Soms wel, soms niet


Geslacht: M V
Achternaam:  *
Voorletters: *
Roepnaam:
Adres: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Toestemming: Ik geef bij het winnen van de quiz toestemming tot het publiceren van mijn voorletters, achternaam en woonplaats.
ja nee


* = Verplicht invulveld

Studeer of studeerde je bij de SORAG Opleidingen en Cursussen?: ja nee

Naast aan deze quiz deel te nemen is het ook mogelijk kosteloos de SORAG-Nieuwsbrief met onder andere de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, informatie over nieuwe en bestaande cursussen, boekbesprekingen, een quiz, ervaringen van cursisten en docenten alsmede lesgeldkortingen te ontvangen.

Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen dan kun je dit vakje aanklikken.
(niet invullen als je al op de Nieuwsbrief geabonneerd bent).


Door deel te nemen aan deze quiz verklaar ik mij akkoord met de deelnamevoorwaarden.De quizvraag van de vorige maand was:
Bittere chocolade is goed voor hart en bloedvaten.

Het juiste antwoord op deze Quizvraag was:
Dat is afhankelijk van het soort chocolade. Of bittere chocolade goed is voor hart en bloedvaten is afhankelijk van de hoeveelheid cacao die erin verwerkt is. Hoe meer cacao er in chocolade zit hoe gezonder het is.

De gelukkige winnaar van de quiz van de vorige maand krijgt binnen enkele dag na de eerste van deze maand per e-mail de Quizwinnaarsbon toegezonden.