Quiz SORAG Opleidingen en Cursussen

Quiz mei 2019


Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ten bedrage van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.


De vraag van deze maand is: Diabetes type II, dat ook wel ouderdomsdiabetes wordt genoemd, kan door verschillende oorzaken ontstaan. Welke oorzaken zijn dit?

 Erfelijke aanleg en medicijngebruik
 Overgewicht, fysieke en psychische stress
 Beide antwoorden zijn juist


Geslacht: M V
Achternaam:  *
Voorletters: *
Roepnaam:
Adres: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Toestemming: Ik geef bij het winnen van de quiz toestemming tot het publiceren van mijn voorletters, achternaam en woonplaats.
ja nee


* = Verplicht invulveld

Studeer of studeerde je bij de SORAG Opleidingen en Cursussen?: ja nee

Naast aan deze quiz deel te nemen is het ook mogelijk kosteloos de SORAG-Nieuwsbrief met onder andere de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, informatie over nieuwe en bestaande cursussen, boekbesprekingen, een quiz, ervaringen van cursisten en docenten alsmede lesgeldkortingen te ontvangen.

Wens je onze Nieuwsbrief te ontvangen dan kun je dit vakje aanklikken.
(niet invullen als je al op de Nieuwsbrief geabonneerd bent).


Door deel te nemen aan deze quiz verklaar ik mij akkoord met de deelnamevoorwaarden.De quizvraag van de vorige maand was:
Hyperventilatie is een syndroom, een verzameling klachten die veroorzaakt wordt door meerdere factoren. Is daarbij ook psychische stress aanwezig?

Het juiste antwoord op deze Quizvraag was:
Deze is meestal aanwezig 

De gelukkige winnaar van de april quiz krijgt binnen enkele dagen na de eerste van deze maand per e-mail de Quizwinnaarsbon toegezonden.