Erkenning en accreditatie SORAG Opleidingen en Cursussen

BTW vrijstelling SORAG:


CRKBO

De SORAG is als instelling voor beroepsonderwijs geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Daardoor is ons onderwijs vrijgesteld van btw. Klik hier voor meer informatie over de CRKBO-registratie van de SORAG.

Erkenning / Accreditatie door beroepsorganisaties:

 

Het onderwijs en de diploma's van de SORAG worden erkend door de Stichting GezondZorg. 

Wat betekent deze erkenning als het gaat om de Stichting GezondZorg SGZ?

Voor alle 60 geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet tot de SGZ kunt toetreden.
 

Bekijk de erkenning door de SGZ

 

Het onderwijs en de diploma's van de SORAG worden erkend door de BATC.

Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de BATC?

Voor alle 60 geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet tot de BATC kunt toetreden.

 

Bekijk de door de BATC erkende opleidingen

 

Tevens zijn onze opleidingen door KTNO ter erkenning geaccrediteerd voor o.a. de VBAG, NVST, CAT en VVET.


KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

Vanaf mei 2016 zijn 60 van onze opleidingen en cursussen opnieuw door KTNO voor de BATC, VBAG, NVST, CAT en VVET geaccrediteerd.

  
Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de VBAG?

Voor 27 van de geaccrediteerde cursussen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de VBAG erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de VBAG aan haar leden stelt.
 

Bekijk de door de VBAG erkende opleidingen


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de NVST?

Voor 27 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de NVST erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de NVST aan haar leden stelt.
 

Bekijk de door de NVST erkende opleidingen
 


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de VVET?

Voor 22 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de VVET erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de VVET aan haar leden stelt.
 

Bekijk de door de VVET erkende opleidingen
 


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om CAT-complementair?

Voor 1 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet tot de CAT-complementair kunt toetreden, maar ook als bij- en nascholing zou kunnen dienen. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die CAT-complementair aan haar leden stelt.
 

Bekijk de door het CAT erkende opleidingen

 

Wil je meer weten over de geaccrediteerde cursussen en opleidingen?

Is nog niet alles duidelijk en heb je nog vragen over de accreditatie of kunnen wij je helpen met een gericht studieadvies? Bel dan op werkdagen tussen 08.45 en 16.30 naar 085-7430261 of stuur een e-mail naar secretariaat@sorag.nl. Wij staan je graag te woord!