SORAG Nieuwsbrief 14 januari 2020
SORAG
SORAG SORAG SORAG SORAG SORAG

Schrijf je nu in en start 2020 goed met een thuisstudie van de SORAG


Onze opleidingen Contact

EEN NIEUWE JAAR, EEN NIEUWE CURSUS?

Schrijf je tot 31 januari met 35 tot 50% nieuwjaarskorting op het lesgeld voor een cursus of een opleiding in en start per direct, per 1 februari, per 1 maart of uiterlijk op 1 april 2020 met je studie.

Met deze kortingsactie kun jij je bijvoorbeeld met 45% nieuwjaarskorting inschrijven voor de opleiding Spirituele Ontwikkeling. Je betaald met deze nieuwjaarskorting voor deze opleiding bij betaling ineens geen € 372,00 maar slechts € 204,60. Wil je per maand betalen dan betaal je geen € 69,50 maar slecht € 38,23 per les per maand.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke nieuwjaarskorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Bekijk ons volledige opleidingen overzicht

Wacht niet te lang, deze nieuwjaarkorting is maar tot en met 31 januari 2020 geldig. 
* De enige actievoorwaarde is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten.


LAAT DE BELASTINGEN MEEBETALEN AAN JE STUDIE

belastingaftrek Binnenkort ontvang je weer een bericht van de Nederlandse Belastingdienst dat je aangifte moet doen van je inkomen over het jaar 2019. Vergeet daarbij niet om je eventuele studiekosten over 2019 af te trekken van je inkomen, zodat je daarmee een aardig bedrag aan belasting kunt besparen. Je kunt namelijk de kosten van een beroepsopleiding bij SORAG-Opleidingen en Cursussen aftrekken, als die meer dan € 250,00 bedragen met een maximum van € 15.000,00. Heb je al aangifte gedaan en ben je vergeten deze aftrekpost te melden, dan kun je je aangifte op internet corrigeren of dit schriftelijk doen. Je bankafschriften vormen voor de Belastingdienst een bewijs, maar je kunt bij ons ook een factuur aanvragen.

Ook over lesgeld betaald in 2019 kun je in 2020 in Nederland een aanzienlijk deel van je studiekosten bij de SORAG-Opleidingen en Cursussen voor de inkomstenbelasting aftrekken. Hoeveel lesgeld je in mindering mag brengen op je inkomen, kun je zelf berekenen op onze website. Het lesgeld bij SORAG-Opleidingen en Cursussen is ook in 2020 vrijgesteld van BTW.


GRATIS ONLINE CURSUS "Ayurveda en gezonde voeding"

ONLINE-CURSUS

Iedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus "Ayurveda en gezonde voeding" downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Gewichtscoaching. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

Download de gratis online cursus van deze maand
Bekijk de de informatiepagina van deze cursus

WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van deze maand is: 

De werking van de schildklier heeft altijd invloed op het ontstaan van overgewicht.

Klik hier voor deelname aan de quiz

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van:

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 085-7430261
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl