SORAG Nieuwsbrief donderdag 1 juli 2021
SORAG
SORAG SORAG SORAG SORAG SORAG

Jouw kennis verbreden doe je natuurlijk met één van de vele schriftelijke thuisstudies van SORAG Opleidingen en Cursussen


Onze opleidingen Contact

ZOMERSE VROEGBOEKKORTING!!

Nu inschrijven en na de zomervakantie starten met je studie?

lesgeldIn de maanden juli en augustus bieden wij je de mogelijkheid om je met 20 tot 45% vroegboekkorting op het lesgeld in te schrijven en per direct of pas in september of zelfs oktober met je studie te starten.

Met deze vroegboekkorting bedraagt het lesgeld bij de inschrijving voor een cursus met een studieduur van 12 maanden zoals bijvoorbeeld de opleiding Kruidengeneeskunde bij betaling ineens geen € 744,00 maar slechts € 483,60. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 69,50 maar slechts € 45,18 per maand.

Kies je ervoor om je voor een opleiding met een studieduur van 24 maanden in te schrijven dan bedraagt het lesgeld voor bijvoorbeeld de Opleiding tot SORAG-Kruiden- en Voeding Specialist bij betaling ineens geen € 2256,00 maar slechts € 1692,00. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 100,00 maar slechts € 75,00 per maand.

Kies je ervoor om je voor een Cursusvoordeelpakket met een studieduur van 12 maanden zoals het Cursusvoordeelpakket Voeding- en Kruidengeneeskunde in te schrijven, dan bedraagt het lesgeld bij betaling ineens geen € 1200,00 maar slechts € 960,00. Wil je het lesgeld per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld iedere maand slechts € 86,80 in plaats van € 108,50.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke actiekorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Bekijk ons volledige opleidingen overzicht

Deze kortingsactie is geldig van 1 juli tot en met  31 agustus 2021
* De enige actievoorwaarde is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten.


GRATIS ONLINE CURSUS "Depressiviteit begrijpen en oplossen"

ONLINE-CURSUSIedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus "Depressiviteit begrijpen en oplossen" downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Chronische Ziekten. 

Ga voor meer informatie over deze cursus via de onderstaande button naar de Cursus informatiepagina op onze website.

Download de gratis online cursus van deze maand
Bekijk de de informatiepagina van deze cursus

WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van de maand juli 2021 is: 

Wanneer iemand lijdt aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS) kunnen we deze rangschikken onder een bepaalde psychische stoornis. Welke stoornis is dit?

Klik hier voor deelname aan de quiz

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van:

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 085-7430261
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl