SORAG Nieuwsbrief 1 april 2020
SORAG
SORAG SORAG SORAG SORAG SORAG

Thuis studeren doe je natuurlijk met een schriftelijke thuisstudie van SORAG Opleidingen en Cursussen


Onze opleidingen Contact

Samen op weg naar gezondheid en geluk

Het zijn vreemde tijden, de lente heeft haar intrede gedaan, de zon schijnt, de vogels fluiten en de natuur begint weer langzaam groen te worden. Toch kunnen we hier niet met volle teugen van genieten. Alle perikelen rond het coronavirus zorgen ervoor dat we beperkt worden in ons doen en laten. We worden beperkt in ons leven buiten de deur en ons wordt gevraagd onze fysieke sociale contacten zo veel als mogelijk te beperken. Toch moeten we ook in deze tijden positief blijven en vooruit blijven kijken. Alleen positiviteit zal ons op de been houden. We zullen door dit alles moeilijkere tijden tegemoet gaan maar ook deze tijden moeten we zeker niet laten liggen om aan de toekomst te werken.
 
De medewerkers en de directie van SORAG Opleidingen willen iedereen die het in de komende tijd moeilijk heeft veel sterkte, een goede gezondheid en succes wensen voor de toekomst. Hopelijk mogen wij ook in deze moeilijke tijden voor jou als cursist klaarstaan en mogen wij jou helpen met het werken aan jouw toekomst.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Maurice Groenestijn
Directeur SORAG Opleidingen en Cursussen

TOT WEL 45% LENTEVOORDEEL OP JOUW NIEUWE THUISSTUDIE

Onder het mom van “Samen op weg naar gezondheid en geluk” willen wij jou graag de mogelijkheid bieden om je met een leuke korting in te schrijven voor een nieuwe schriftelijke thuisstudie.

Jij hebt hierdoor tot en met 30 april de mogelijkheid om je met een Lentevoordeel van tot wel 45% voor een nieuwe thuisstudie in te schrijven. Tijdens deze actieperiode heb je de mogelijkheid om per direct, per 1 mei, per 1 juni of zelfs uiterlijk per 1 juli met de studie te starten.

Met dit Lentevoordeel kun jij je bijvoorbeeld met 35% korting inschrijven voor de opleiding tot SORAG-Natuurgeneeskunde specialist. Met deze korting betaal je bij betaling ineens geen € 2585,00 maar slechts € 1680,25. Wil je per maand betalen dan betaal je gedurende de hele studieduur van 27,5 maanden geen € 100,00 maar slechts € 65,00 per 2 lessen, per maand.

Heb je reeds eerder bij ons en/of elders een studie afgerond die vergelijkbaar is met één van de modulen die in deze opgenomen opleiding opgenomen is dan is het mogelijk om voor dat onderdeel een vrijstelling te ontvangen. Bij een vrijstelling zal de studieduur en ook het lesgeldbedrag natuurlijk naar rato berekend worden.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke actiekorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Bekijk ons volledige opleidingen overzicht

Deze kortingsactie is geldig van 1 tot en met 30 april 2020
* De enige actievoorwaarde is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten.


10 MEEST POPULAIRE STUDIES

Onze meest populaire cursussen op dit moment

  1. Aromatherapie
  2. Kruidengeneeskunde
  3. Chinese Geneeskunde
  4. Medische Basiskennis Honden en Katten
  5. Orthomoleculaire Voedingsleer

Onze meest populaire Specialisten Opleidingen op dit moment

  1. SORAG-Orthomoleculair Voeding specialist
  2. SORAG-Gezondheid specialist
  3. SORAG-Kruiden- en Voeding specialist
  4. SORAG-Diergezondheid Adviseur
  5. SORAG-Personal Coaching Specialist

GRATIS ONLINE CURSUS "GOED SLAPEN"

ONLINE-CURSUSIedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus "Goed slapen" downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Chronische Ziekten. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

Download de gratis online cursus van deze maand
Bekijk de de informatiepagina van deze cursus

WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van de maand maart is: 

Voorjaarsmoeheid komt vrij algemeen voor. Is daarbij sprake van een gebreksaandoening of heeft het een psychische oorzaak?

Klik hier voor deelname aan de quiz

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van:

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 085-7430261
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl