SORAG Nieuwsbrief vrijdag 1 mei 2020
SORAG
SORAG SORAG SORAG SORAG SORAG

Thuis studeren doe je natuurlijk met een schriftelijke thuisstudie van SORAG Opleidingen en Cursussen


Onze opleidingen Contact

SPECIALE VAKANTIEGELDKORTING OP HET LESGELD!!

lesgeldTijdens de maand mei ontvang je bij inschrijving voor een cursus of opleiding tot wel 45% vakantiegeldkorting.

Jij hebt hierdoor tot en met 31 mei de mogelijkheid om je met een vakantiegeldkorting van tot wel 45% voor een nieuwe thuisstudie in te schrijven. Tijdens deze actieperiode heb je de mogelijkheid om per direct, per 1 juni, 1 juli of zelfs uiterlijk per 1 augustus met de studie te starten.

De kortingen die van toepassing zijn de volgende:
- Cursussen met een studieduur tot 12 maanden 35% vakantiegeldkorting.
- Cursussen met een studieduur van 12 maanden of meer 45% vakantiegeldkorting
- Specialisten opleidingen 25% vakantiegeldkorting
- Cursusvoordeelpakketten 30% vakantiegeldkorting

Met deze vakantiegeldkorting bedraagt het lesgeld bij de inschrijving voor een cursus met een studieduur van 12 maanden zoals bijvoorbeeld de cursus Orthomoleculaire Voedingsleer bij betaling ineens geen € 744,00 maar slechts € 409,20. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 69,50 maar slechts € 38,23 per maand.

Kies je ervoor om je voor een opleiding met een studieduur van 24 maanden in te schrijven dan bedraagt het lesgeld voor bijvoorbeeld de Opleiding tot SORAG-Kruiden- en Voeding Specialist bij betaling ineens geen € 2256,00 maar slechts € 1692,00. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 100,00 maar slechts € 75,00 per maand.

Kies je ervoor om je voor een Cursusvoordeelpakket met een studieduur van 12 maanden zoals het Cursusvoordeelpakket Voeding- en Kruidengeneeskunde in te schrijven, dan bedraagt het lesgeld bij betaling ineens geen € 1200,00 maar slechts € 840,00. Wil je het lesgeld per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld iedere maand slechts € 75,95 in plaats van € 108,50.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke actiekorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Bekijk ons volledige opleidingen overzicht

Deze kortingsactie is geldig van 1 tot en met 31 mei 2020
* De enige actievoorwaarde is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten.


STUDEER WAAR EN WANNEER DAT JOU HET BESTE UITKOMT

Bij de SORAG Opleidingen en cursussen kun je zelf je studietempo bepalen en tot 3 jaar na het verlopen van de studieduur je huiswerk ter correctie inzenden, waarna je kosteloos een digitale studieverklaring ontvangt. Dit geldt eveneens voor het behalen van een diploma. Ook het afleggen van een examen kan tot 3 jaar na het verlopen van de studieduur. Op die manier kun je studeren waar en wanneer dat je het beste uitkomt.


DIGITAAL ONZE STUDIEGIDS DOWNLOADEN

STUDIEGIDSRegelmatig krijgen wij ondanks dat wij om milieu besparende redenen geen gedrukte studiegids meer uitgeven toch nog de vraag of mogelijk is om een studiegids toegezonden te krijgen. Helaas behoort dat al geruime tijd niet meer tot de opties. Wil je snel in het bezit van een complete studiegids komen en daarbij ook nog eens het milieu ontzien, dan kun je onze studiegids zonder problemen downloaden. Je kunt dan meteen het complete studieaanbod bekijken, en de studiegids in zijn geheel of gedeeltelijk uitprinten.


WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van de maand mei is: 

Een homeopathisch arts dient een afgestudeerd en BIG-geregistreerd arts te zijn.

Klik hier voor deelname aan de quiz

GRATIS ONLINE CURSUS "Rustig door autogene training"

ONLINE-CURSUSIedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus "Rustig door autogene training" downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Ontspanningcoaching. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

Download de gratis online cursus van deze maand
Bekijk de de informatiepagina van deze cursus

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van:

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 085-7430261
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl