SORAG Nieuwsbrief vrijdag 1 januari 2021
SORAG
SORAG SORAG SORAG SORAG SORAG

Jezelf ontplooien doe je natuurlijk met een schriftelijke thuisstudie van SORAG Opleidingen en Cursussen


Onze opleidingen Contact


EEN NIEUWE JAAR, EEN NIEUWE CURSUS?

lesgeldSchrijf je tot en met 31 januari met 25 tot 50% nieuwjaarskorting op het lesgeld voor een cursus of een opleiding in en start per direct, per 1 februari, per 1 maart of uiterlijk op 1 april 2021 met je studie.

Met deze kortingsactie kun jij je bijvoorbeeld met 45% nieuwjaarskorting inschrijven voor de opleiding Kleurentherapie. Je betaald met deze nieuwjaarskorting voor deze opleiding bij betaling ineens geen € 372,00 maar slechts € 204,60. Wil je per maand betalen dan betaal je geen € 69,50 maar slecht € 38,23 per les per maand.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke nieuwjaarskorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Bekijk ons volledige opleidingen overzicht

Wacht niet te lang, deze nieuwjaarkorting is maar tot en met 31 januari 2021 geldig. 
* De enige actievoorwaarde is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten.


PRIJZEN EN INFLATIE

In tegenstelling tot wat veel andere bedrijven in januari wel zullen doen, namelijk het aan de hand van de inflatie aanpassen van hun prijzen, heeft de directie van SORAG Opleidingen en Cursussen besloten dit vanwege het bizarre jaar dat we achter de rug hebben niet te doen.

Op deze wijze proberen wij onze huidige maar ook onze toekomstige cursisten in deze moeilijke tijd een beetje tegemoet te komen zodat jij als cursist van ons ook dit jaar weer tegen een betaalbaar tarief kan studeren.

Als Coöperatie zonder winst oogmerk zijn wij er niet op uit om winst te maken maar willen wij proberen zo veel mogelijk mensen tegen een betaalbare prijs te laten studeren. Door onze prijzen laag te houden kan jij als toekomstig therapeut je kosten laag houden en zo meer mensen tegen een betaalbare consultprijs behandelen.

Door de prijzen niet met de inflatie mee te laten stijgen heb jij als (toekomstig) cursist ook in 2021 weer de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs een studie te gaan volgen. Wij hopen jou dan ook in 2021 weer van de nodige kennis te mogen voorzien.


GRATIS ONLINE CURSUS "Vasten en afslanken na de feestdagen"

ONLINE-CURSUSIedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus "Vasten en afslanken na de feestdagen" downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Voedingsleer hbo Ga voor meer informatie over deze cursus naar de Cursus informatiepagina op onze website.

Download de gratis online cursus van deze maand
Bekijk de de informatiepagina van deze cursus

WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

Elke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van de maand januari is: 

Wat is de belangrijkste oorzaak van tandvleesontsteking (gingivitis)?

Klik hier voor deelname aan de quiz

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van:

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 085-7430261
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl