NIEUWSBRIEF 1 november 2018

 

Volg ons ook via FacebookLinkedinInstagram


Studeren tijdens de donkere dagen van het najaar doe je met een thuisstudie van SORAGOnze opleidingen

Waarom juist studeren bij SORAG?

Contact gegevens

- 25 tot 45% Najaarskorting
- Onze cursus Top-Tien

- Gratis online cursus "De kleuren van vier seizoenen"
- Onze maandelijkse Quiz
- Gezondheid kort

DEZE HELE MAAND 25 TOT 45% NAJAARSKORTING OP HET LESGELD

fotoIn de maand november bieden wij je de mogelijkheid om je met 25 tot 45% najaarskorting op het lesgeld in te schrijven en pas in december of zelfs in januari of februari met je studie te starten.

Met deze kortingsactie kun jij je bijvoorbeeld met 45% najaarskorting  inschrijven voor de opleiding Depressiecoaching. Je betaald met deze najaarskorting voor deze opleiding bij betaling ineens geen € 360,00 maar slechts € 198,00. Wil je per maand betalen dan betaal je geen € 67,00 maar slecht € 36,85  per les per maand.

Bekijk het opleidingen overzicht om te zien welke najaarskorting er van toepassing is op de studie van jouw keuze.

Deze najaarskorting is geldig van 1 tot en met 30 november 2018. Je dient om van deze najaarskorting gebruik te kunnen maken uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie te starten.

fotoTOP-TIEN VAN DE MEEST POPULAIRE STUDIES

Elke maand stellen we aan de hand van het aantal inschrijvingen die we hebben ontvangen een cursus Top-Tien van meest populaire cursussen en Specialisten Opleidingen samen.

Onze meest populaire cursussen op dit moment

> Kruidengeneeskunde
> Traumacoaching
> Spirituele Ontwikkeling
> Orthomoleculaire Voedingsleer
> Aromatherapie

Onze meest populaire Specialisten Opleidingen op dit moment

> Orthomoleculair Voeding specialist
> Gezondheid specialist
> Kruiden- en Voeding specialist
> Natuurgeneeskunde specialist
> Personal Coaching Specialist

Klik voor prijzen en de meest actuele kortingen op de bovenstaande link van jouw keuze.


ONLINE-CURSUS GRATIS ONLINE CURSUS "De kleuren van de vier seizoenen"

Iedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus De kleuren van de vier seizoenen downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Kleurentherapie. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.


HEB Jij AL DEELGENOMEN AAN ONZE MAANDELIJKSE QUIZ??

QUIZElke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ten bedrage van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van deze maand is:

Een bepaalde kleur heeft een slaapverwekkende invloed en is daarom goed te gebruiken bij slapeloosheid. Welke kleur is dit?

Klik hier voor deelname aan de quiz.

GEZONDHEID KORT

Aspirine heeft weinig gezond effect op het hart
Een aspirine per dag doet de kans op een hartaanval bij oudere mensen niet dalen, zo blijkt uit een studie van de Australische Monash University in Melbourne en een klinisch onderzoekscentrum in  Minnesota. Oudere, gezonde mensen die preventief elke dag aspirine nemen, ondervinden hiervan geen positief effect op hun gezondheid, luidt de conclusie. Dit terwijl aspirine de kans op interne bloedingen verhoogt. Hoofdonderzoeker John McNeil benadrukt dat de conclusie niet geldt voor ouderen met hartproblemen, die aspirine nemen om verdere complicaties te voorkomen. McNeil en zijn collega's onderzochten 19.114 mensen, het merendeel van hen 70 jaar of ouder, uit de VS en Australië.
Bron: Het Laatste Nieuws

Albert Heijn gaat toegevoegd suiker op etiket vermelden
Steeds meer consumenten willen minder suiker in producten en vragen meer inzicht in de samenstelling van de producten. Op basis van klantonderzoek ontwikkelde AH een nieuw etiket voor de eigen merkproducten. Dat etiket vermeldt niet alleen het totaal aantal gram suiker en zout, maar ook het aantal gram toegevoegd suiker en zout per 100 gram. Ook staat erop hoeveel van de dagbehoefte aan bijvoorbeeld suiker, zout en vet een portie van het product bevat. Verder worden E-nummers niet alleen als nummers vermeld, maar ook de stofnaam uitgeschreven, omdat consumenten het vaak niet duidelijk vinden waar deze nummers voor staan. De eerste producten met de nieuwe etiketten liggen al in de winkel. De supermarkt gaat verder de hoeveelheid suiker in producten van het eigen merk verminderen. Eind 2020 moeten er 1 miljard suikerklontjes minder in de producten zitten. Samen met het Diabetes Fonds gaat AH in gesprek met de voedingsindustrie om suikerreductie ook in andere producten te versnellen.
Bronnen: AH en Diabetes Fonds

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 077-3076600
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl
Volg ons ook via
FacebookLinkedinInstagram