NIEUWSBRIEF 3 september 2019  

Volg ons ook via FacebookLinkedinInstagram


Studeren waar en wanneer jij dat wil doe je met een thuisstudie van de SORAG

NU 25 TOT 35 % NAZOMERKORTING!!

fotoZit de zomervakantie er weer op en wil je weer met frisse moed met een nieuwe studie van start? Schrijf je dan nu met  25 tot 35% nazomerkorting op het lesgeld in en start direct met je studie. Tijdens deze kortingsactie kun jij je bijvoorbeeld met 25% nazomerkorting inschrijven voor de Opleiding tot SORAG-Natuurgeneeskunde specialist. Je betaalt met deze nazomerkorting voor deze opleiding bij betaling ineens geen € 2585,00 maar slechts € 1938,75. Wil je per maand betalen dan betaal je geen € 100,00 maar € 75,00 per 2 lessen per maand.


Ben je geïnteresseerd in deze of één van onze andere opleidingen of cursussen, bekijk dan ons opleidingen overzicht.

Deze nazomerkorting is geldig van 1 tot en met 30 september 2019. Je dient om van deze nazomerkorting gebruik te kunnen maken uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie te starten.

SORAG DINSDAGDEAL

foto Iedere dinsdag bieden wij jou een SORAG Dinsdagdeal aan waarvoor jij je met een korting van 50% op het lesgeld kunt inschrijven. Deze SORAG Dinsdagdeal is alleen geldig op de (dins)dag waarop deze wordt aangeboden.

De SORAG Dinsdagdeal van vandaag 3 september is de opleiding:

Homeopathie

LESSEN ALTIJD 15 DAGEN GRATIS OP PROEF

fotoWist je dat lessen die je bestelt en ontvangen hebt volgens de wet altijd 15 dagen gratis op proef hebt? Sommige cursusinstituten stunten daarmee, maar het is een al enige tijd bestaande wettelijke regeling die wij altijd toepassen. Bekijk daarom vooraf altijd of je een cursus voldoende interessant vind, want ondanks de ‘gratis proeftijdgarantie' moet je voor het terugzenden altijd een bezoekje brengen aan het postkantoor. Overigens komt het bij ons heel zelden voor dat het lesmateriaal niet aan de wensen voldoet en wordt teruggezonden! Werk aan je toekomst en start daarom vandaag nog met een studie bij de SORAG.

10 MEEST POPULAIRE STUDIES

Onze meest populaire cursussen op dit moment

Onze meest populaire Specialisten Opleidingen op dit moment


ONLINE-CURSUS GRATIS ONLINE CURSUS "Basisuitgangspunten van NLP "

Iedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus Basisuitgangspunten van NLP downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus NLP. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

WEET JIJ HET ANTWOORD OP DE QUIZ VAN DEZE MAAND??

QUIZElke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van deze maand is:

Welke grondstoffen worden gebruikt bij de productie van homeopathische geneesmiddelen?

Klik hier voor deelname aan de quiz.

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 077-3076600
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl
Volg ons ook via
FacebookLinkedinInstagram