NIEUWSBRIEF 2 juli 2019  

Volg ons ook via FacebookLinkedinInstagram


Studeren waar en wanneer jij dat wil doe je met een thuisstudie van de SORAG

- SORAG Dinsdagdeal
- Zomers vroegboekkorting
- Vakantie sluiting tijdens de zomervakantie
- De 10 Meest populaire studies
- Meer over: Orthomoleculaire Voedingleer
- Gratis online cursus van deze maand: Gezonde dranken
- Onze maandelijkse Quizvraag

fotoSORAG DINSDAGDEAL

Iedere dinsdag bieden wij jou een SORAG Dinsdagdeal aan waarvoor jij je met een korting van 50% op het lesgeld kunt inschrijven. Deze SORAG Dinsdagdeal is alleen geldig op de (dins)dag waarop deze wordt aangeboden.

De SORAG Dinsdagdeal van vandaag is de opleiding:

Voedingsleer

ZOMERSE VROEGBOEKKORTING

Nu inschrijven en na de zomervakantie starten met je studie?

fotoIn de maanden juli en augustus bieden wij je de mogelijkheid om je met 35 tot 45% vroegboekkorting op het lesgeld in te schrijven en pas in september of zelfs oktober met je studie te starten.

Met deze kortingsactie kun jij je bijvoorbeeld met  45%  vroegboekkorting inschrijven voor de opleiding Traumacoaching. Je betaald met deze  vroegboekkorting voor deze opleiding bij betaling ineens geen € 360,00 maar slechts € 198,00. Wil je per maand betalen dan betaal je geen € 68,00 maar slecht € 37,40  per les per maand.

Wil je een andere keuze maken bekijk dan ons opleidingen overzicht.

Deze vroegboekkorting is geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2019. Je dient om van deze vroegboekkorting gebruik te kunnen maken uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie te starten.

VAKANTIESLUITING

Net als voorgaande jaren zullen wij tijdens de zomervakantie wegens onze geplande vakantie in het totaal 3 weken geheel gesloten zijn.

Onze geplande vakantie is in 2 momenten opgedeelt:
- De eerste 2 weken zijn dit jaar gepland vanaf maandag 15 juli tot en met zondag 28 juli.
- De derde en laatste van de 3 weken is gepland vanaf maandag 12 augustus tot en met zondag 18 augustus.

Wij zijn om die reden tijdens deze periode niet telefonische en ook niet via Whatsapp bereikbaar.

Hoewel we via e-mail ook beperkt bereikbaar zijn zullen wij onze e-mail wel in te gaten houden en indien nodig zo spoedig als mogelijk reageren.

10 MEEST POPULAIRE STUDIES

Onze meest populaire cursussen op dit moment

Onze meest populaire Specialisten Opleidingen op dit moment


MEER OVER: ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER

DE DARMFLORA
Bij bacteriën denken mensen vaak aan ziekteverwekkers, maar er zijn ook nuttige bacteriën. Die spelen onder andere een belangrijke rol bij de spijsvertering en bij de productie van bepaalde voedingsmiddelen, zoals yoghurt en kaas.

Er zijn veel soorten bacteriën, die qua vorm en eigenschappen zeer verschillend zijn. Er zijn ronde, staafvormige, spiraalvormige en kommavormige soorten. Ze komen voor in paren, ketens of in trosvormige hoopjes. Sommige soorten hebben zuurstof nodig om in leven te blijven, andere niet. Er zijn ook bacteriën die zowel met als zonder zuurstof kunnen leven.

Ook op en in ons lichaam bevinden zich bacteriën. Ze komen voor op de huid en in de haren, maar ook in de mond, de neus, de oren, de urinewegen en de darmen. De meeste bacteriën leven in de darmen, met name in de dikke darm.

De darmflora is een verzamelnaam voor alle bacteriën in onze darmen en bestaat uit meer dan 100.000 miljard (10 14 ) bacteriën van meer dan vierhonderd verschillende soorten. Er zijn in de darmen tien tot twintig keer meer bacteriën aanwezig dan dat er lichaamscellen in ons hele lichaam zijn! De darmflora vormt een belangrijk ecologisch systeem en is bij gezonde volwassenen constant van samenstelling.

NUTTIGE EN SCHADELIJKE BACTERIËN
De darmflora kan onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Bij een gezonde darmflora zijn deze nuttige en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. De nuttige bacteriënzorgen daarbij voor de productie van antimicrobiële stoffen, de afbraak van niet verteerbare koolhydraten, de aanmaak van vitamine B en vitamine K, de stimulering van het immuunsysteem en de bescherming tegen mogelijke ziekteverwekkende micro-organismen. Een goed evenwicht van de darmflora ontstaat door een constante temperatuur en bescherming in de darmen en de aanvoer van goede voedingsstoffen. Het evenwicht kan verstoord worden door verschillende stressfactoren, zoals het gebruik van antibiotica.

Dit en nog veel meer onderwerpen op het gebied van de Orthomoleculaire voedingsleer/geneeskunde komen in onze cursus Orthomoleculaire Voedingsleer aan bod.

De cursus Orthomoleculaire Voedingleer is de huidige actie periode met 45% vroegboekkorting te bestellen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze cursus? Ga dan naar de cursus informatiepagina op onze website.


ONLINE-CURSUS GRATIS ONLINE CURSUS "Gezonde dranken"

Iedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus Gezonde dranken downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Voedingsleer Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

HEB Jij AL DEELGENOMEN AAN ONZE MAANDELIJKSE QUIZ??

QUIZElke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ter waarde van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag van deze maand is:

Acne is een tijdens de puberteit veel voorkomend ongemak. Wat ligt aan het ontstaan van acne ten grondslag?

Klik hier voor deelname aan de quiz.

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 077-3076600
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl
Volg ons ook via
FacebookLinkedinInstagram