NIEUWSBRIEF 28 mei 2018  

Volg ons ook via FacebookLinkedinInstagram


Een studie volgen bij de SORAG is ook voor jou een investering in de toekomst!

- Verlenging speciale vakantiegeldkorting
- De SORAG is opnieuw geregistreerd door het CRKBO
- Meer over: Spirtuele ontwikkeling
- Gratis online cursus "Aromatherapie voor Dieren"
- Onze maandelijkse Quiz
- Gezondheid kort
- SORAG en jouw privacy

VERLENGING SPECIALE VAKANTIEGELDKORTING

fotoWegens groot succes hebben wij besloten de speciale vakantiegeldkorting met een maand te verlengen. Dit houdt in dat je tot en met 30 juni 2018 bij de inschrijving voor een cursus, een opleiding of een Cursusvoordeelpakket een korting op het lesgeld ontvangt die kan oplopen tot wel 50%.

Zo is op alle losse cursussen een vakantiegeldkorting van maar liefst 50% van toepassing

Met deze vakantiegeldkorting bedraagt het lesgeld bij de inschrijving voor een cursus met een studieduur van 12 maanden zoals bijvoorbeeld de cursus Mindfulness bij betaling ineens geen € 720,00 maar slechts € 360,00. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 67,50 maar slechts € 33,75 per maand.

Op alle specialisten opleidingen is een vakantiegeldkorting van maar liefst 45% van toepassing

Kies je ervoor om je voor een opleiding met een studieduur van 26 maanden in te schrijven dan bedraagt het lesgeld voor bijvoorbeeld de Opleiding tot SORAG-Spiritueel Gezondheid Specialist bij betaling ineens geen € 2444,00 maar slechts € 1344,20. Wil je per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld geen € 99,00 maar slechts € 54,50 per maand.

Op alle Cursusvoordeelpakketten is een vakantiegeldkorting van maar liefst 40% van toepassing

Kies je ervoor om je voor een Cursusvoordeelpakket met een studieduur van 12 maanden zoals het voordeelpakket Voedings- en Gewichtscoach in te schrijven, dan bedraagt het lesgeld bij betaling ineens geen € 1200,00 maar slechts € 720,20. Wil je het lesgeld per maand betalen, dan bedraagt het lesgeld iedere maand slechts € 64,50 in plaats van € 107,50.

Deze verlengde vakantiegeldkortingsactie duurt tot met 30 juni 2018. De actievoorwaarde van deze speciale vakantiegeldkorting is dat je uiterlijk 3 maanden na datum van inschrijving met de studie dient te starten. De uiterlijke stardatum van deze actie is 1 september 2018. Natuurlijk mag je ook eerder met de studie starten.

DE SORAG IS OPNIEUW GEREGISTREERD DOOR HET CRKBO (Centraal Register Kort Beroep Onderwijs)

CRKBOKortgeleden is SORAG Opleidingen en Cursussen na een uitgebreide audit opnieuw voor de komende 4 jaar geregistreerd door het CRKBO, een register van private aanbieders van kort beroepsonderwijs en zelfstandig werkende docenten. SORAG Opleidingen en Cursussen is tijdens de audit getoetst op: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, herkenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Door de registratie in het CRKBO register heeft SORAG Opleidingen en Cursussen een BTW-vrijstelling voor het lesgeld van alle opleidingen en cursussen. In het register worden alleen opleiders opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

MEER OVER: SPIRITUELE ONTWIKKELING

Eigenlijk beschikken we bij onze geboorte al over een basis van spirituele ontwikkeling. Tijdens je jeugd en verdere leven doe je echter nauwelijks of niets met deze aangeboren vaardigheden en dat is jammer want je kunt er zowel je eigen leven als het leven van anderen mee verrijken. Het stelt je in staat om innerlijke vrede te bereiken, vertrouwen en eigenwaarde op te bouwen en aan je gedachten kracht te ontlenen. Zo kun je door middel van affirmeren negatieve gedachten omzetten in positieve, leren kiezen en beslissingen te nemen en met andere ogen naar jezelf en anderen te kijken. Daardoor leer je respect voor anderen te hebben, hen te accepteren en daardoor ook niets te verwijten. Je spiritueel ontwikkelen stelt je in staat een beter leven te leiden en anderen daarmee te helpen.

Veel mensen zijn helderziend, heldervoelend of helderhorend, maar weten dat eigenlijk niet. Door middel van oefeningen kun je deze gaven in jezelf naar boven halen. Het stelt je in staat om stress te beheersen en rust en beweging als helende kracht aan te wenden. Je leert kennis te maken met engelen, gidsen en entiteiten en wat ze voor je kunnen betekenen als steun en toeverlaat, zowel voor jezelf als bij de behandeling van anderen. Met behulp van oefeningen maak je kennis met engelen en gidsen, alsmede de manier waarop je hun hulp in kunt roepen en wat daarbij de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

In onze cursus Spirituele Ontwikkeling bespreken we aan de hand van vele illustraties de Tsu massage, de werking van de aura en de chakra's om beter te kunnen communiceren. Je leert het licht kennen als helende kracht, evenals het toepassen van de zes genezende klanken en het werken met levensenergie (chi). Er zijn heel wat mogelijkheden en technieken om door middel van een spirituele behandeling je medemens te helpen en te behandelen. Ook maak je kennis met nieuwe tijdskinderen, kinderen die zich vanaf hun prille jeugd innerlijk duidelijk bewust zijn van de waarheden en waarden van het leven.

Het is belangrijk om niet bang te zijn voor het onbekende, en daarom worden daaraan in deze cursus verschillende oefeningen gewijd. Daarnaast besteden we aandacht aan de reacties van de wetenschap op telepathisch contact en hoe channeling en het lezen van de ziel (soulreading) in zijn werk gaan. Spirituele Ontwikkeling is een cursus die je eigen leven én van anderen verrijkt.

Wil je je verder in het onderwerp spirituele ontwikkeling verdiepen schrijf je dan direct met 50% vakantiegeldkorting in voor onze cursus.

De cursus Spirituele Ontwikkeling Is deze maand tot en met 30 juni met 50% vakantiegeldkorting te bestellen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze cursus ? Ga dan naar de cursus informatiepagina op onze website.


ONLINE-CURSUS GRATIS ONLINE CURSUS "Aromatherapie voor Dieren "

Iedere maand kun je via onze website een gratis online minicursus downloaden.

Deze maand kun je de gratis online minicursus Aromatherapie voor Dieren downloaden. Deze gratis online cursus vormt een goede aanvulling op andere cursussen van de SORAG.

Deze minicursus is gebaseerd op de SORAG cursus Natuurgeneeskunde voor Dieren. Ga voor meer informatie over deze cursus naar de cursus informatiepagina op onze website.

HEB Jij AL DEELGENOMEN AAN ONZE MAANDELIJKSE QUIZ??

QUIZElke maand verloten wij onder de deelnemers aan deze quiz een waardebon ten bedrage van € 100,00. Daarmee kun je binnen drie maanden na ontvangst een cursus volgen of (wanneer de cursusprijs hoger is) daarop een korting van € 100,00 ontvangen.

De quizvraag tot en met 31 mei is:

Wat is de belangrijkste oorzaak van tandvleesontsteking (gingivitis)

De quizvraag vanaf 1 tot met 30 juni is:
Wat verstaan we onder empathie?

Klik hier voor deelname aan de quiz.

GEZONDHEID KORT

Een op de drie in Zuid-Limburg heeft diabetes, of zit in het voorstadium
Een op de drie inwoners van Zuid-Limburg heeft diabetes type 2 of zit in een voorstadium van diabetes. Dit blijkt uit een eerste resultaat van de in 2010 gestarte zogenoemde De Maastricht Studie, dat verschenen is in het Voeding Magazine. Hieruit bleek al dat één op de drie Nederlanders vroeg of laat ouderdomsdiabetes krijgt en ongeveer de helft van alle Nederlanders in de voorfase van de ziekte komt. Het is volgens onderzoeker Pieter Dagnelie hoog tijd dat de overheid "harde maatregelen" neemt om het aantal diabetesgevallen niet nog hoger te laten worden. Onder meer door levensmiddelenbedrijven te verplichten voedsel en dranken minder te bewerken.
Bron: NOS

Onderzoek naar voedingssupplement tegen verkoudheid
Het Academisch Medisch Centrum (AMC) gaat samen met NIZO Food Research onderzoeken of een supplement, op basis van groenten en fruit, een verkoudheid sneller kan genezen. Om die vraag te kunnen beantwoorden, gaan de onderzoekers proefpersonen bewust besmetten met een verkoudheidsvirus. De deelnemers mogen alleen paracetamol gebruiken om klachten te verminderen. Door eerder onderzoek zijn aanwijzingen gevonden dat bepaalde inhoudsstoffen uit groenten en fruit de duur en de ernst van een verkoudheid kunnen verminderen. Het bedrijf NutriLeads heeft deze stoffen geïsoleerd en in een voedingssupplement verwerkt. De werking van dat supplement willen NIZO Food Research en AMC nu onderzoeken.
Bron: GezondNu

SORAG EN JOUW PRIVACY

Wil je onze SORAG-Nieuwsbrief blijven ontvangen?
SORAG heeft de afgelopen periode haar privacybeleid, technische beveiligingsmaatregelen en algemene voorwaarden uitvoerig getoetst aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze privacyverklaring kun je hier lezen.

Je hoeft indien je over onze cursussen, opleidingen, kortingsacties, gratis online cursussen en medisch nieuws 'up to date' wil blijven verder niets te ondernemen. De aanmelding voor de nieuwsbrief geschied immers met alleen een e-mailadres en geen andere privacy gevoelige gegevens.

Wil je de toezending van onze SORAG-Nieuwsbrief toch stopzetten?
Mocht je geen SORAG-Nieuwsbrief meer willen ontvangen dan kun je je met jouw e-mail adres via onder aan de nieuwsbrief staande link uitschrijven. Natuurlijk hopen wij dat je onze SORAG-Nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Desgewenst kun je je later met hetzelfde of een ander e-mail adres weer inschrijven.

COLOFON

Deze Nieuwsbrief is een uitgave van

SORAG Opleidingen en Cursussen
Beukstraat 55
6181 KV Elsloo Lb.
Tel. 077-3076600
secretariaat@sorag.nl

Copyright www.sorag.nl
Volg ons ook via
FacebookLinkedinInstagram