Accreditaties SORAG Opleidingen en Cursussen

BTW vrijstelling SORAG:


CRKBO

De SORAG is als instelling voor beroepsonderwijs geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Daardoor is ons onderwijs vrijgesteld van btw. Klik hier voor meer informatie over de CRKBO-registratie van de SORAG.

Erkenning / Accreditatie door beroepsorganisaties:

Het onderwijs en de diploma's van de SORAG worden door de Stichting GezondZorg, KTNO, BATC en de VBAG geaccrediteerd, erkend en aangeraden.

Stichting GezondZorg (SGZ) klik hier voor meer informatie
 


KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

Vanaf mei 2016 zijn 62 van onze opleidingen en cursussen opnieuw door KTNO voor de BATC, VBAG, LVNG en NVST geaccrediteerd.

 


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de BATC?

Voor alle 62 geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet tot de BATC kunt toetreden.
 

  
Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de VBAG?

Voor 25 van de geaccrediteerde cursussen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de VBAG erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de VBAG aan haar leden stelt.Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de LVNG?

Voor 17 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de LVNG erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de LVNG aan haar leden stelt.
 


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om de NVST?

Voor 12 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma door de NVST erkend is als bij- en nascholing. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die de NVST aan haar leden stelt.
 


Wat betekent deze accreditatie als het gaat om CAT-complementair?

Voor 1 van de geaccrediteerde cursussen en opleidingen geldt dat het behaalde SORAG diploma meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet tot de CAT-complementair kunt toetreden, maar ook als bij- en nascholing zou kunnen dienen. Je komt hiermee tegemoet aan de bij- en nascholingseisen die CAT-complementair aan haar leden stelt.

 


Wil je meer weten over de geaccrediteerde cursussen en opleidingen?

Is nog niet alles duidelijk en heb je nog vragen over de accreditatie of kunnen wij je helpen met een gericht studieadvies? Bel dan op werkdagen tussen 08.45 en 16.30 naar 077-3076600 of stuur een e-mail naar secretariaat@sorag.nl. Wij staan je graag te woord!