Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist
Studieduur:
26 maanden
LESGELD
1 x € 2444,00 ineens
26 x € 99,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 1222,00 ineens
26 x € 49,50 per maand
INLEIDING

Spiritualiteit geeft je de mogelijkheid om zieke en gezonde mensen op een andere, diepgaander manier te benaderen. Het leert je in te zien waarom mensen ziek zijn of zich ongelukkig voelen en waarom bepaalde behandelingen niet of nauwelijks effect hebben. Maar daarnaast geeft spiritueel zelfonderzoek je de mogelijkheid meer van jezelf te leren kennen en je mogelijkheden als mens en therapeut te vergroten. De ziel is een onuitputtelijke bron van geluk en creativiteiten biedt vele mogelijkheden tot ontplooiing. Wanneer er op zielsniveau iets misgaat, kan dat behoorlijk wat negatieve gevolgen hebben.

OMSCHRIJVING

Iedereen beschikt over intuïtie, maar die is in de loop van iemands leven vaak behoorlijk weggezakt. In deze opleiding komen het functioneren, ontwikkelen en gebruiken van je intuïtie aan bod, waardoor je als therapeut beter in staat bent om beslissingen te nemen en de gedragingen van anderen te doorzien. Het ontwikkelen van de intuïtie vergroot de eigenwaarde, maar leert iemand ook respect te hebben voor zijn medemens. Zo is het ook met de spirituele ontwikkeling, waaraan de mens in deze hectische tijd nog nauwelijks toekomt. En dat terwijl spiritualiteit de kwaliteit van het leven sterk kan verhogen en in sommige gevallen zelfs onmisbaar is voor het behoud van een goede gezondheid. Het leert mensen te geloven in zichzelf en in zijn eigen krachten.

Magnetiseren stelt je in staat om een groot aantal klachten en blokkades op te heffen en komt dan ook uitgebreid aan de orde, evenals het werken met Reiki. De energie waarmee je werkt is de energie die je uit het universum opneemt en ter genezing aan anderen overdraagt. Het kost je als therapeut geen energie: je leert hoe je deze energie door kunt geven. Zowel cliënten als therapeuten zijn zich vaak niet bewust over hoeveel innerlijke kracht ze beschikken om zichzelf te genezen en gezond te blijven. Het bereiken van een emotioneel evenwicht, positief denken en het feit dat ziekten vaak signalen van de ziel zijn, vormen daarbij belangrijke factoren.

 


DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

 

Nagenoeg alle mogelijkheden om vanuit een spirituele achtergrond aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van mensen te werken komen aan bod, evenals de technieken van het magnetiseren, het ontwikkelen van de intuïtie en het verkrijgen van inzicht in het samenspel tussen lichaam en geest.

Bij deze opleiding ontvang je een proeflicentie van het VIG-computerprogramma, het Vademecum Integrale Geneeswijzen. Dit is het meest complete programma op het gebied van onder andere natuurlijke, homeopatische en orthomoleculaire geneesmiddelen, alsmede vitamines en veel informatie over natuurlijke behandelwijzen.

DEZE OPLEIDING BESTAAT UIT DE MODULEN

Innerlijke Kracht
Intu´tieve Ontwikkeling
Magnetiseren
Medische Basiskennis hbo
Spirituele Ontwikkeling
Start je eigen praktijk

DETAILS

STUDIEDUUR
26 maanden
OMVANG
circa 3400 pagina's op A5-formaat

PRAKTIJKDAGEN
bij voldoende belangstelling worden praktijkdagen georganiseerd

HUISWERK
inzenden per post of digitaal via internet
STUDIEBELASTING
bij 2 lessen per maand 8-10 uur per week

NIVEAU
hbo-niveau
CURSUSAANVANG
je kunt op elk gewenst moment met de opleiding starten
VOOROPLEIDING
toegankelijk vanaf mbo-niveau
STUDIEMATERIAAL
het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken
STUDIEVERKLARING
wordt na afsluiting van elke cursusmodule en inzending van het huiswerk kosteloos verstrekt
EXAMEN
kan tijdens de studie voor de verschillende modulen als deelexamen worden afgelegd

ERKENNING
geaccrediteerd, erkend en aangeraden door de Stichting GezondZorg, KTNO en BATC

LESGELD
1 x € 2444,00 ineens
26 x € 99,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 1222,00 ineens
26 x € 49,50 per maand