Spirituele Ontwikkeling
Studieduur:
6 maanden
LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand
INLEIDING

Eigenlijk beschikken we bij onze geboorte al over een basis van spirituele ontwikkeling. Tijdens je jeugd en verdere leven doe je echter nauwelijks of niets met deze aangeboren vaardigheden en dat is jammer want je kunt er zowel je eigen leven als het leven van anderen mee verrijken. Het stelt je in staat om innerlijke vrede te bereiken, vertrouwen en eigenwaarde op te bouwen en aan je gedachten kracht te ontlenen. Zo kun je door middel van affirmeren negatieve gedachten omzetten in positieve, leren kiezen en beslissingen te nemen en met andere ogen naar jezelf en anderen te kijken. Daardoor leer je respect voor anderen te hebben, hen te accepteren en daardoor ook niets te verwijten. Je spiritueel ontwikkelen stelt je in staat een beter leven te leiden en anderen daarmee te helpen.

Veel mensen zijn helderziend, heldervoelend of helderhorend, maar weten dat eigenlijk niet. Door middel van oefeningen kun je deze gaven in jezelf naar boven halen. Het stelt je in staat om stress te beheersen en rust en beweging als helende kracht aan te wenden. Je leert kennis te maken met engelen, gidsen en entiteiten en wat ze voor je kunnen betekenen als steun en toeverlaat, zowel voor jezelf als bij de behandeling van anderen. Met behulp van oefeningen maak je kennis met engelen en gidsen, alsmede de manier waarop je hun hulp in kunt roepen en wat daarbij de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

OMSCHRIJVING

In deze cursus bespreken we aan de hand van vele illustraties de Tsu massage, de werking van de aura en de chakra's om beter te kunnen communiceren. Je leert het licht kennen als helende kracht, evenals het toepassen van de zes genezende klanken en het werken met levensenergie (chi). Er zijn heel wat mogelijkheden en technieken om door middel van een spirituele behandeling je medemens te helpen en te behandelen. Ook maak je kennis met nieuwe tijdskinderen, kinderen die zich vanaf hun prille jeugd innerlijk duidelijk bewust zijn van de waarheden en waarden van het leven.

Het is belangrijk om niet bang te zijn voor het onbekende, en daarom worden daaraan in deze cursus verschillende oefeningen gewijd. Daarnaast besteden we aandacht aan de reacties van de wetenschap op telepathisch contact en hoe channeling en het lezen van de ziel (soulreading) in zijn werk gaan. Werken aan je Spirituele Ontwikkeling is een cursus die je eigen leven én van anderen verrijkt. Het is mogelijk om deel te nemen aan praktijkdagen in Kerkrade.

 

Meer informatie over deze cursus of een studieadvies? Klik hier >>>
 

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

De gaven van het helderzien, helderhoren en heldervoelen en hoe deze in jezelf verder te ontwikkelen, het werken en genezen met engelen en gidsen, channeling en soulreading, het toepassen van verschillende genezende spirituele technieken, het opheffen van blokkades en remmingen, vergroten van het vertrouwen en de eigenwaarde, het overwinnen van angst en onvrede, durven kiezen en beslissingen nemen, het ondergaan van emoties, leren niet bang te zijn voor het onbekende en bovenal het bereiken van innerlijke vrede en gezondheid.

DEZE CURSUS VORMT EEN ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING TOT:

Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist

DETAILS

STUDIEDUUR
6 maanden
OMVANG
375 pagina's op A5-formaat

PRAKTIJKDAGEN
bij voldoende belangstelling worden praktijkdagen georganiseerd in Kerkrade
HUISWERK
inzenden per post of digitaal via internet
STUDIEBELASTING
bij 1 les per maand 4-5 uur per week

NIVEAU
mbo-niveau
CURSUSAANVANG
je kunt op elk gewenst moment met de cursus starten
VOOROPLEIDING
geen specifieke vooropleiding nodig
STUDIEMATERIAAL
het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken
STUDIEVERKLARING
wordt kosteloos verstrekt na inzending van het huiswerk
EXAMEN
kan desgewenst worden afgelegd

ERKENNING
geaccrediteerd, erkend en aangeraden door de Stichting GezondZorg, KTNO en BATC

LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand