Intu´tieve Ontwikkeling
Studieduur:
6 maanden
LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand
INLEIDING

Hoe vaak gebruik je je intuïtie als je voor een keuze staat? Je verstand zegt je dat je een bepaalde beslissing moet nemen, maar je intuïtie zegt weer iets heel anders. Het lijkt soms wel alsof je verstand en je intuïtie elkaars tegenstanders zijn, maar dat is niet zo. Wel zijn het heel andere kwaliteiten waarmee je op een situatie, een probleem of je eigen leven kunt reageren. Bij intuïtie weet vrijwel iedereen waarover we het hebben, want we kennen dit verschijnsel eigenlijk allemaal. Alleen weten we het vaak niet zo precies te omschrijven, want het begrip intuïtie is niet zo gemakkelijk in woorden uit te drukken. Tegelijkertijd geeft dit ook het speciale van intuïtie aan; het heeft meer met ons hart en met ons voelen te maken dan dat het op het denken slaat.

Iedereen beschikt over intuïtie, maar die is vaak behoorlijk diep in ons weggezakt. Tijdens je leven heb je geleerd om gevoelens en gebeurtenissen te benaderen zoals dat van je verwacht wordt. Je aangeboren intuïtie is daardoor gedeeltelijk ondergesneeuwd en je ziet veel dingen door de filters die zich jarenlang gevormd hebben door je ervaringen. Daardoor zie je nog maar een heel klein deel van de werkelijkheid en zijn je mogelijkheden om op je intuïtie af te gaan beperkt. Deze cursus geeft je inzicht in de oorzaken waarom je je intuïtie zo weinig gebruikt en leert je aan de hand van eenvoudige oefeningen hoe je je intuïtie en je gevoel kunt verdiepen. Hoe je uiteindelijk diep in je hart kunt komen en van daaruit gevoel- en liefdevol kunt leven.

OMSCHRIJVING

Wanneer je je intuïtie ontwikkelt, aanscherpt en verfijnt zul je veel zuiverder, gezonder en gelukkiger in het leven staan. Je benadert problemen meer vanuit je gevoel en je intuïtie, dus vanuit jezelf. De beslissingen die je neemt zijn dan ook werkelijk jouw beslissingen en niet de beslissingen op basis van een verstandelijke benadering zoals je dat jarenlang geleerd hebt. Deze cursus vormt een nuttige aanvulling om jezelf, de mensen om je heen, maar ook hulpvragers, inzicht te geven in de onbegrensde mogelijkheden van je intuïtie.

 

Meer informatie over deze cursus of een studieadvies? Klik hier >>>
 

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

Iedereen beschikt over intuïtie, maar wat is intuïtie eigenlijk? De verschillen tussen instinct, intellect en intuïtie in het heden en het verleden, onbevooroordeeld kijken en zuiver leren waarnemen, de brug die intellect vormt tussen instinct en intuïtie, fantasie en intuïtie, je hoofd vrijmaken, herontdekken en op gang brengen van je intuïtie, maskeren en het filteren van de werkelijkheid, dichter bij de natuur komen, de invloed van de zintuigen op de intuïtie; zien, horen en aanraking, het derde oog, oefeningen om de intuïtie verder te ontwikkelen, intuïtie en de toekomst.

 

DEZE CURSUS VORMT EEN ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING TOT:

Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist

DETAILS

STUDIEDUUR
6 maanden
OMVANG
342 pagina's op A5-formaat

PRAKTIJKDAGEN
bij voldoende belangstelling worden praktijkdagen georganiseerd
HUISWERK
inzenden per post of digitaal via internet
STUDIEBELASTING
bij 1 les per maand 4-5 uur per week

NIVEAU
mbo-niveau
CURSUSAANVANG
je kunt op elk gewenst moment met de cursus starten
VOOROPLEIDING
geen specifieke vooropleiding nodig
STUDIEMATERIAAL
het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken
STUDIEVERKLARING
wordt kosteloos verstrekt na inzending van het huiswerk
EXAMEN
kan desgewenst worden afgelegd

ERKENNING
geaccrediteerd, erkend en aangeraden door de Stichting GezondZorg, KTNO en BATC

LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand