Magnetiseren
Studieduur:
6 maanden
LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand
INLEIDING

Magnetiseren is een therapievorm waarmee je een groot aantal klachten met succes kunt behandelen. Op het eerste gezicht lijkt het een eenvoudige manier van werken, maar in de praktijk kun je magnetiseren op heel wat verschillende manieren toepassen. Dat maakt het mogelijk om je behandeling heel individueel af te stemmen op degene die je hulp inroept. Het is een volwaardige therapievorm, die je overigens ook ter ondersteuning van andere behandelmethoden kunt toepassen.

OMSCHRIJVING

Magnetiseren kun je samenvatten als het werken met energieën, iets wat ook bij Reiki het geval is. Reiki is echter een doorgeefluik van energie, terwijl bij magnetiseren de energie gerichter overgebracht wordt. Het is een werkwijze waarbij je met je handen op een directe wijze energie overbrengt. Dat kunnen verschillende vormen van energie zijn, bijvoorbeeld kosmische energie en zonne-energie. Magnetiseren kan in elke situatie toegepast worden, al dien je wel de technieken te beheersen om de energie optimaal en op een juiste manier op een ander over te kunnen brengen. In deze cursus leren we je hoe je daarbij het beste te werk kunt gaan.

Magnetiseren kan iedereen leren en je hoeft er niet paranormaal begaafd voor te zijn. De energie waarmee je werkt is de energie die je uit het universum opneemt en dus niet je eigen energie, want anders zou je uitgeput kunnen raken. Je leert hoe je deze energie kunt ontvangen en gericht weer aan de ander kunt afgeven, met als doel te helpen en te genezen. Daarbij wordt de energie overgebracht op de verschillende zenuwstelsels, de chakra’s en de aura, vooral met het doel blokkades op te heffen.

 

Meer informatie over deze cursus of een studieadvies? Klik hier >>>
 

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

Wat is magnetiseren en hoe kun je het toepassen, de verschillende soorten energie, de invloed van magnetiseren op de verschillende zenuwstelsels, de aura, de plexus, de chakra’s, energieblokkades en -lekkages, aarden en beschermen en het aanvoelen van energie, de aura en de chakra’s. Ook komt de elementenleer aan de orde, evenals het reinigen van je praktijkruimte en de ondersteuning van een behandeling met bloesems, edelstenen en andere therapievormen. Daarnaast bevat de cursus een groot aantal individuele oefeningen.

DEZE CURSUS VORMT EEN ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING TOT:

Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist

DETAILS

STUDIEDUUR
6 maanden
OMVANG
612 pagina’s op A5-formaat

PRAKTIJKDAGEN
bij voldoende belangstelling worden praktijkdagen georganiseerd in Kerkrade
HUISWERK
inzenden per post of digitaal via internet
STUDIEBELASTING
bij 1 les per maand 4-5 uur per week

NIVEAU
mbo-niveau
CURSUSAANVANG
je kunt op elk gewenst moment met de cursus starten
VOOROPLEIDING
geen specifieke vooropleiding nodig
STUDIEMATERIAAL
het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken
STUDIEVERKLARING
wordt kosteloos verstrekt na inzending van het huiswerk
EXAMEN
kan desgewenst worden afgelegd

ERKENNING
geaccrediteerd, erkend en aangeraden door de Stichting GezondZorg, KTNO en BATC

LESGELD
1 x € 360,00 ineens
6 x € 65,00 per maand

Nu met 50.00% Korting
t/m 28-02-2018

1 x € 180,00 ineens
6 x € 32,50 per maand